Puur Manicure verzorgend

30 min.

Nagels vijlen, verzorging van nagelriemen, nagelbadje, velletjes verwijderen handscrub, handmassage met verzorgende handcrème of nagels lakken.

Behandeling boeken

€ 35,00

Puur Pedicure verzorgend

30 min.

Nagels knippen, nagels frezen, voetscrub of nagels lakken afsluiten met een voetencrème (bij overmatig eelt of andere voetklachten adviseren wij een afspraak te maken bij Esther ).

Behandeling boeken

€ 35,00

Hand & voet ritueel

50 min.

Een weldadig en ontspannend behandelritueel voor zowel de handen als de voeten, om de huid te hydrateren, voeden, verzachten en zomer klaar te maken.Door de inzet van effectieve producten en een doelgerichte massage worden de spierfunctie en bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd.

Voor de handen Handen:

Een verfrissende Handscrub die de huid weer zijdezacht maakt zonder nog meer te irriteren. Een voedende en sterk hydraterende Handpakking die huid weer optimaal verzorgt en hersteld.

Voor de Voeten:

en ontspannend voetenbad, die voeten voorbereid op de verdere behandeling. Het knippen en in model vijlen van de nagels. Een verfrissende Voetscrub die de huid weer zijdezacht maakt. Concentraat voor de behandeling van eelt.Een heerlijke voet/onderbeen massage waardoor de spierfunctie en bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd.Een nagellakje naar keuze.

Behandeling boeken

€ 50,-