Puur Manicure verzorgend

30 min.

Nagels vijlen, verzorging van nagelriemen, nagelbadje, velletjes verwijderen, handscrub, keuze uit: handmassage met verzorgende handcrème of nagels lakken.

Behandeling boeken

€ 35,00

Puur Pedicure verzorgend

30 min.

Nagels knippen, nagels frezen, keuze uit: voetscrub of nagels lakken afsluiten met een voetcrème (bij overmatig eelt of andere voetklachten adviseren wij een afspraak te maken bij Esther ).

Behandeling boeken

€ 35,00

Puur Pedicure cosmetisch

30 min.

Knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, in vorm vijlen van de nagels, voetscrub of nagels lakken, voetencrème

Behandeling boeken

€ 35,00

Hand & voet ritueel

50 min.

Een weldadig en ontspannend behandelritueel voor zowel de handen als de voeten, om de huid te hydrateren, voeden, verzachten en zomer klaar te maken.Door de inzet van effectieve producten en een doelgerichte massage worden de spierfunctie en bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd.

Voor de handen Handen:

Een verfrissende Handscrub die de huid weer zijdezacht maakt zonder nog meer te irriteren. Een voedende en sterk hydraterende Handpakking die huid weer optimaal verzorgt en hersteld.

Voor de Voeten:

en ontspannend voetenbad, die voeten voorbereid op de verdere behandeling. Het knippen en in model vijlen van de nagels. Een verfrissende Voetscrub die de huid weer zijdezacht maakt. Concentraat voor de behandeling van eelt.Een heerlijke voet/onderbeen massage waardoor de spierfunctie en bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd. Een nagellakje naar keuze.

Behandeling boeken

€ 55,00

Pedicure basis door Esther

30 min.

Nagels knippen, nagels in model vrezen, eelt verwijderen afsluiting met een voetcrème

Behandeling boeken

€ 35,00

Pedicure uitgebreid door Esther

45 min.

Knippen van de nagels, verwijderen van eelt en-of andere klachten aan uw voeten, nagellakken of de keuze van een voetscrub sluiten met een voetcrème

Behandeling boeken

€ 50,00

Pedicure basis met gelcolor door Esther

60 min.

Pedicure behandeling uitgebreid, aansluitend gelcolor op de teennagels

Behandeling boeken

€ 65,00

Pedicure uitgebreid met gelcolor door Esther

75 min.

Knippen van de nagels, nagels in model vrezen, verwijderen van eelt en-of andere klachten aan uw voeten, gelcolor een voetscrub we sluiten de behandeling af met een verzorgende voetcrème.

Behandeling boeken

€ 80,00