Puur naar keuze

45 min.
Keuze uit de producten van Esse of Comfort Zone.

Deze behandeling is aan te passen aan persoonlijke wensen. Bestaande uit: reinigingsritueel, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren of gezichtsmassage, masker voor het gezicht. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Behandeling boeken

€ 50,00

Puur uitgebreid

60 min.
Keuze uit de producten van Esse of Comfort Zone.

Bestaande uit: Geurritueel, reinigingsritueel, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, ontspannende massage van gezicht, hals, nek en decolleté, masker voor het gezicht, tijdens het masker een heerlijke hoofdhuidmassage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Behandeling boeken

€ 65,00

Puur Bindweefselmassage

30 min.
60 min.

Keuze uit de producten van Esse of Comfort Zone.

Bindweefselmassage is een techniek waarbij de massage wordt uitgevoerd op het onderhuids bindweefsel van de huid. Deze massage stimuleert de doorbloeding en de celstofwisseling. Door de verhoogde aanmaak van collageen en elastine in de huid, oogt de huid steviger en frisser.

De 30 min behandeling bestaat uit: reinigingsritueel, bindweefsel massage van gezicht, afsluiting met een dag-/nachtcrème.

De 60 min behandeling bestaat uit: reinigingsritueel, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, bindweefsel massage van gezicht, hals en decolleté , masker voor het gezicht, afsluiting met een dag-/nachtcrème.

 

Zowel in kuurverband als los te boeken.

Behandeling boeken

€ 35,00
€ 65,00

Puur ontspannend

90 min.
Keuze uit de producten van Esse of Comfort Zone

Bestaande uit: rug/nek massage, geurritueel, reinigingsritueel, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté, masker voor het gezicht en tijdens het masker een heerlijke hoofdhuidmassage. Afsluiting met een dag/nachtcrème.

Behandeling boeken

€ 85,00