Esse Special Anti-age

75 min.

Deze extra voedende gezichtsbehandeling met bijzondere peelings, serums en maskers geven de huid een echte oppepper!

Deze behandeling bestaat uit: geurritueel, reinigingsritueel, intensive peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, het inwerken van een serum, bindweefsel massage van gezicht, hals en decolleté, masker voor het gezicht en tijdens het inwerken van het masker een heerlijke hoofdhuidmassage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Behandeling boeken

€ 77,50

Esse Probiotic Facial

60 min.

Een huid verbeterende behandeling speciaal om huidproblemen aan te pakken! Vol met levende probiotica om de huidconditie direct een boost te geven. In de probiotic behandeling werken wij met een kalmerend en verzachtend bio algenaat masker in combinatie met een ampul met (levende) probiotica. Het masker zorgt voor een zuurstofvrije omgeving om de activering van de (levende) probiotica te bevorderen. De behandeling:

-Verbetert de barrièrefunctie, vermindert gevoeligheid en laat verbetering zien bij huidcondities als acné, rosacea en eczeem.

-Voorkomt en verbetert tekenen van huidveroudering veroorzaakt door verlaging van collageen en elastinewaarden door inflammatie (ontstekingsreacties).

-Vermindert ontstekingsreacties en reactiviteit door verbetering van de onderlinge communicatie tussen huidcellen en het managen van de immuun respons.

-Beschermt tegen ziekteverwekkers door deze buiten te sluiten en door de productie van anti-microbiële peptiden.

B estaat uit een reinigingsmiddel rituee, exfoliant, bio-algenaat masker met probiotic ampul tijdens het masker een uitgebreide arm/decolleté/schouder massage afsluiten met een serum en dag of nachtverzorging.

€ 75,00