Natural Face Lifting – bindweefsel massage

Natural Face Lifting is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en huidveroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Met haar achtergrond als fysiotherapeute en sportinstructrice heeft zij veel kennis van botten, spieren en bindweefsel in het lichaam. Dit heeft haar een vernieuwde kijk op de huidspieren en het bindweefsel van gelaat, hals en decolleté gegeven en daarmee ook inzicht hoe het verouderingsproces kan worden omgekeerd. Samensmelting van kennis en inzichten heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en duurzame verjonging geeft.

Workout voor je huid
De behandeling is intensief en geen wellness massage. Alhoewel de meeste mensen de behandeling wel als ontspannend ervaren. Met name de eerste behandeling kan wat gevoelig zijn. Je ondergaat een echte workout voor je huid en zo voelt het ook na de behandeling. Je gezicht kan een beetje beurs aanvoelen, alsof je spierpijn hebt. Na een dag of 2 voelt het alweer beter en kun je weer een nieuwe behandeling ondergaan.

Je ziet na 1 behandeling al een verschil. Maar het is belangrijk om de behandelingen regelmatig en kort achter elkaar te doen, daarom werken we in kuurverband. De kuur kan bestaan uit 5, 10 of 15 behandelingen. De behandelingen vinden idealiter 2 x per week plaats. Net zoals bij sporten, bereik je pas resultaat als je meerdere malen per week een workout doet. Om het behaalde resultaat op de lange termijn vast te houden, is het van belang dat je na de kuur regelmatig een onderhoudsbehandeling ondergaat. Elke 4 weken is ideaal. We bekijken samen wat voor jou het beste is en wat voor jou zowel qua tijd als budget haalbaar is.

Resultaten Natural Face Lifting:
– oogcontouren worden gladder
– je huid oogt strakker en elastischer
– je huid ziet er frisser en egaler uit
– verzakkingen worden gelift
– betere doorbloeding van je huid en gelaatsspieren
– hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
– gelaatscontouren verstrakken
– vochtophopingen (bijvoorbeeld rond de ogen) verdwijnen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
resultaat zijn tussen de 5 en 15 behandelingen in kuurverband nodig.

Natural Face Lifting start met een uitgebreide Wrinkle en Contour Analyse. Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de handmatige bindweefsel-massagebehandeling geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Daarna kan ik bepalen welk behandelplan de beste keuze is. Een richtlijn is tot 35 jaar 5 behandelingen, tot 45 jaar 10 behandelingen en vanaf 45 jaar 15 behandelingen.

Al na één behandeling heeft je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter gedurende de kuur.
Ik adviseer je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw huid!

Natural Face Lifting met 2 á 3 gelaatszones

45 min.

Behandeling boeken

€ 55,-

Natural Face Lifting met 1 gelaatszone

30 min.

Behandeling boeken

€ 40,-

Natural Face Lifting kuur van 5x
met 2 á 3 gelaatszones

45 min. per behandeling

Behandeling boeken

€ 350,-

Intake Natural Face Lifting

75 min.

Behandeling boeken

€ 75,-