Op de juiste manier je OPI-gelcolor verwijderen, zonder de nagels te beschadigen en tegelijkertijd goed te verzorgen? 

Dat kan met deze samengestelde kit.
Incl. Een nagelvijl, 2x bokkenpootje, folie voor het verwijderen van de gelcolor, gelcolor remover, Nailmatic strong care en een heerlijke Nailmatic nagelriem olie.

Stap 1:

Vijl eerst de toplaag van de gelcolor eraf. Je hebt ver genoeg gevijld als de glans van je gelcolor eraf is. 

Stap 2:

Knip de watjes door de helft. En leg de 10 nagelfolies klaar.

Hierna dompel je een half watje onder in de gelcolor remover. Deze leg je over je nagel heen – zorg dat hij je hele nagel bedekt – en vouw er een stukje folie omheen. De folie moet strak genoeg zitten om niet heen en weer te kunnen bewegen. Nu komt het moeilijke gedeelte: laat de folie zo’n 15 minuten om je vingers zitten. Het liefst verwarm je de handen door een kruik of pittenzak op de vingers te plaatsen.

Stap 3:

Je zou nu heel eenvoudig de gelcolor ervan af moeten kunnen halen. Je kunt hiervoor een bokkenpootje gebruiken. Mocht de gelcolor er toch niet goed vanaf komen, dan herhaal je het folie proces met meer gelcolor remover. 

Stap 4:

Was je handen. 

Stap 5:

Breng 1 laag Nailmatic strong care op de nagels aan. Wil je echt de nagels laten herstellen gebruik dit product dan in kuurverband voor 2 á 3 weken.

Kuur:

 1ste dag – 1 laagje Nailmatic strong care.

2de dag- 2de laagje Nailmatic strong care.

3de dag- haal alles met een remover van de nagels.

4de dag- laat de nagels deze dag rusten.

Herhaal routine voor 2 á 3 weken.

Stap 6:

Breng voor het slapen gaan de voedende Nailmatic presious nagelriem olie aan op de nagelriemen, nagels en vingertoppen. Goed inmasseren.

Veel succes!

Liefs,
Team Puur.