Omdat we nu toch allemaal verplicht binnen thuis zitten, is dit een uitstekende tijd om te beginnen aan een DETOX je huid! kuur.

Wil ook jij overstappen op natuurlijke, non-toxic huidverzorging? Begin dan eerst met het afkicken (detoxen) van de minerale oliën en andere synthetische stoffen die in reguliere cosmetica zitten.

Hoe het werkt?
Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerd schoonheidsspecialist Sietske stop je met het gebruik van alle producten. Dus ook make-up, foundations en zonnebrandproducten. Om zo de ware conditie van jouw huid te onthullen.

Wist je dat?
De huidcellen in je gezicht gemiddeld 28 dagen nodig hebben om van jonge huidcel naar dode huidcel te transformeren? Dit is dan ook de periode die wij gebruiken om je huid van alle resten van synthetische stoffen, parfums en minerale olie te ontdoen. De eerste paar dagen kun je ‘afkick’ verschijnselen krijgen, schik hier niet van en houd contact met Sietske zodat zij jou gedurende de detox kan begeleiden en geruststellen.

Als de huid zich hersteld van de afkickverschijnselen kan je beginnen met het toevoegen van een non-toxic moisturizer, een oogcrème, serum etc. Ook hierin zal Sietske je adviseren.

Uiteindelijk is je huid gezonder, schoner en functioneert beter dan daarvoor. Een schone huid oogt als een jonge huid. Stralend en gezond.

– De behandeling: Puur Detox your Skin

Esse Cream cleanser

Esse Gel cleanser

Esse Toner

Esse Microderm exfoiator

Esse Cocoa exfoliator

*Bekijk ook een van onze andere video’s op ons Youtube kanaal.