Were Back! maar wel met de bijbehorende maatregelen

Wat zijn we blij weer open te mogen gaan, jullie weer te mogen verwelkomen en ons beroep weer te mogen uitoefenen!

Om heel eerlijk te zijn is het ook wel een beetje dubbel voor ons, omdat de komende periode er toch wel echt anders gaat uitzien dan voorheen. De gastvrijheid waar Puur ook voor staat komt er een beetje anders uit te zien; geen handje schudden, niet even lekker nagenieten met een blaadje en een theetje, geen gezellige praatjes tijdens onze behandelingen. Maar ja, mede door deze opgestelde protocollen mogen we weer open en daar zijn we heel dankbaar om!

Omdat het voor ons ook spannend is en we nog de nodige aanpassingen moeten doen en om iedereen snel te kunnen helpen, hebben we het volgende besloten:

 • Woensdag 13 mei gaan weer open, maar alleen voor nagelbehandelingen van de handen. Dit geldt ook voor Donderdag 14 mei.
 • Vrijdag 15 mei gaan we dit uitbreiden met wenkbrauwen en wimpers verven en epileren en de nodige hars- en voetbehandelingen.
 • Maandag 25 mei gaan we weer langzamerhand starten met de heerlijke gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages.

We hebben deze keuze gemaakt om zo de extreme drukte aan te kunnen, maar ook om iedereen een gelijke kans te geven. Tevens kunnen we zo zelf als salon ervaren hoe het allemaal in de praktijk voor ons gaat werken! We hopen op jullie begrip.

Om veilig open te kunnen en mogen gaan, moeten wij van beide kanten rekening met elkaar houden. Zo volgen wij de strenge hygiëne protocollen van de ANBOS en het RIVM maar vragen wij van jou om gehoor te geven aan de volgende punten*:

 • Wij werken uitsluitend op afspraak. Kom niet spontaan naar de salon en ook onze “vrije inloop zaterdag” zal vanaf nu uitsluitend op afspraak zijn (wel kan je op de “vrije inloop zaterdagochtend” producten komen ophalen of aankopen. Ook dit gebeurt weer volgens de bestaande RIVM-regels).
 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheidsklachten of verhoging tot 38 graden Celsius.
 • Bent u 70 jaar of ouder of heb je een kwetsbare gezondheid? Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.
 • Kom alléén naar de salon. 
 • Desinfecteer de handen buiten, nog voor je de Salon betreedt (het desinfectiepompje hangt buiten aan de deur).
 • Wanneer het bordje nog op rood staat, wacht je buiten totdat het bord groen kleurt (zo voorkomen we dat er teveel mensen tegelijkertijd in de salon aanwezig zijn).
 • Kom op tijd (ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd). Wees niet te vroeg of te laat, onze planning is op dit moment cruciaal. Helaas is het niet mogelijk om achteraf een kopje thee te drinken of een tijdschrift te lezen.
 • Volg de RIVM-regels omtrent hoesten en niezen (in elleboog, papieren zakdoekjes, handen wassen, enz.).
 • Je mag met een eigen mondkapje komen als je dat prettig vindt, wij verzorgen deze niet (uitsluitend voor personeel).
 • Betaal contactloos of met pin (contant geld wordt niet aangenomen).
 • Heb geduld en wees lief voor elkaar. Wij zullen er alles aan doen om de afspraken zo fijn en ontspannen mogelijk te laten verlopen, maar ook voor ons is veel nieuw en/of anders, wij danken je bij voorbaat voor je begrip.

*Mocht je niet kunnen voldoen aan de hierboven genoemde punten, dan zal de behandeling niet doorgaan en maken we een nieuwe afspraak. Voel jij (of wij als behandelaars) je niet meer veilig, dan zal de behandeling voortijdig worden afgebroken. 

Op dit moment worden we overspoeld met felicitaties, blije reacties en vragen over het maken van een afspraak. Dit enthousiasme doet ons heel goed en maakt de vreugde dat we weer bijna open mogen alleen maar groter. Echter, wij nemen zelf contact met je op voor het inplannen van afspraken door middel van ons ‘bel mij terug register’. We zullen natuurlijk iedereen die ons geappt, gebeld, gemaild, geschreven of via sociale media benaderd heeft opnemen in dit register. Dus heb nog heel even geduld, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te boeken!

Voor iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven in het ‘bel mij terug register’ hierbij nog een keer de link.

Na elke gemaakte afspraak sturen we je een e-mail met de protocollen die we hanteren in de salon. Op onze website is dit ook allemaal na te lezen.

Lieve allemaal, we willen jullie nogmaals laten weten: HEEL ERG BEDANKT VOOR JULLIE STEUN DE AFGELOPEN TIJD!! Hopelijk zien we elkaar snel weer in de salon! 

Liefs team Puur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *