Hydro boost

60 min. – Hydraterend

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten.

Deze behandeling bestaat uit: geurritueel, reinigingsritueel, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, penseel massage met een hyaluronzuur masker voor het gezicht en tijdens het masker een heerlijke hoofdhuidmassage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Voordelen

De huid is gehydrateerd en de huidbarrière versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen.

Huidconditie

Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde huid.

Behandeling boeken

€ 70,00

Active Pureness

60 min. – Zuiverend 

Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt.

Deze behandeling bestaat uit: geurritueel, reinigingsritueel, detox masker, prep masker en tijdens de inwerktijd van dit masker een hoofdhuidmassage, onzuiverheden verwijderen, epileren, het active pureness masker voor het gezicht en tijdens het masker een heerlijke hand-massage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Voordelen

De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

Huidconditie

Deze behandeling is voor iedere huidconditie geschikt, maar uitermate geschikt voor de onzuivere, vette en acne huid.

Behandeling boeken

€ 65,00

Active lift massage

60 min. – Anti-aging, verstevigend

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobido-massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker.

Bestaande uit: Geurritueel, reinigingsritueel, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, de Japanse Kobido-massage van gezicht, hals en decolleté, anti-agingmasker  voor het gezicht, tijdens het masker een heerlijke hoofdhuidmassage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Voordelen

Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes.

Huidconditie

Voor alle huidcondities geschikt. Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume.

Behandeling boeken

€ 82,50

Skin deluxe lift

90 min. – Anti-aging, verstevigend, verhelderend

Een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobido-massage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker en de verhelderende en celvernieuwende werking dankzij de dubbele fruitzuurpeeling.

Bestaande uit: Geurritueel, reinigingsritueel, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, de Japanse Kobido-massage van gezicht, hals en decolleté, anti-agingmasker  voor het gezicht, tijdens het masker een heerlijke hoofdhuidmassage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Voordelen

Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. Bovendien wordt de huid geëgaliseerd en de celvernieuwing gestimuleerd.

Huidconditie

Uitermate geschikt voor de huid met lijntjes en een gebrek aan stevigheid en volume en de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

Behandeling boeken

€ 102,50

skin double peel

60 min. – Celvernieuwend, verhelderend

Celvernieuwende en verhelderende behandeling dankzij een dubbele fruitzuurpeeling van verschillende intensiteiten.

Bestaande uit: Geurritueel, reinigingsritueel, fruitzuurpeeling, tijdens de fruitzuurpeeling een heerlijke hoofd/huid-massage. Afsluiting met een dag-/nachtcrème.

Voordelen

Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid er geëgaliseerd en stralend uitziet.

Huidconditie

Uitermate geschikt voor de futloze huid die een boost nodig heeft.

Behandeling boeken

€ 61,50

Sublime skin eye patch

20 min .- Anti-aging oog-behandeling
Tijdens gezichtsbehandeling: € 15.00

Een anti-aging behandeling die de tekenen van vermoeidheid rond de ogen tegengaat en donkere kringen en fijne lijntjes vermindert.

Voordelen

Deze behandeling vermindert de verschijning van donkere kringen en wallen. Tevens worden fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen minder zichtbaar.

Huidconditie

Geschikt voor de vermoeiend uitziende ogen.

Behandeling boeken

€ 22,-