Heb je onverwacht zin in een manicure of gelcolor behandeling of wil je misschien je wenkbrauwen laten epileren maar kan je nergens meer terecht omdat je een afspraak bent vergeten te maken? Dat is geen probleem voor onze schoonheidsspecialisten van Puur Wellness Amersfoort! Wij organiseren elke eerste zaterdag van de maand  tussen 09.00u en 10.00u een vrije inloop. Dit houdt in dat je kan langskomen wanneer je wilt. Een afspraak maken is niet nodig! We hebben besloten om een maandelijkse vrije inloop te organiseren om meer gemak te creëren voor spontane bezoeken voor kleine behandelingen zoals epileren, verven, gelcolor, pedicure of gewoon voor een huidanalyse, productadvies of het kopen van onze verzorgingsproducten.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je even moet wachten. Onze schoonheidsspecialistes zullen altijd proberen de wachttijd zo kort en aangenaam mogelijk te maken. Een lekker drankje en een leuk blaadje zorgen ervoor dat de tijd zo voorbijgaat en je aan de beurt bent voor je het weet!

Wil je je last minute even laten verwennen door onze schoonheidsspecialistes of heb je gewoon enkel wat raad of advies nodig over onze producten? Aarzel dan niet en spring zeker eens binnen bij ons schoonheidssalon Puur Wellness in Amersfoort (Woestijgerweg 135c3817 SE Amersfoort) tussen 09.00u en 10.00u. Voor bijkomende informatie kan je ons ook altijd contacteren op het telefoonnummer +31 6 33 58 96 92 of via het e-mailadres [email protected]. Wij helpen je graag verder!

Liefs team Puur